Badebroen venter på sæson 2024

Vores skønne badebro kom som altid på land ved hjælp af frivillige kræfter.
Uden de seje brobisser – nye som erfarne – er der ingen badebro. 1000 tak for jer!

  Vedrørende idé om adgang til badebroen i vinterhalvåret

Den siddende bestyrelse, aktiv under nuværende formand siden oktober 2021, har d. 17-09-2023 modtaget en henvendelse fra et medlem af grundejerforeningen med en idé om at gøre den eksisterende badebro til en permanent løsning, hvilket indebærer at den ville skulle stå ude hele året inkl. vintersæsonen. 

På baggrund af dette forslag, samt efterfølgende dialog og tilhørende debat på Facebook-gruppen ”Søvang” har den nuværende bestyrelse samt grundejerforeningens advokat, tirsdag d. 26-09-2023, afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde for at drøfte nærmere.  

Bestyrelsens beslutning fra dette møde, er fremsendt til forslagsstillere direkte og I kan læse svaret  HER.

275 meter badebro siden 1929

På det ældste luftfoto fra Søvang fra 1929 ses kystlinjen og badebroen tydeligt, med samme placering som i dag ud for Søvej 59 og med den samme imponerende længde – 275 meter. Badebroen blev i 1997 optaget i Guinness rekortbog som Danmarks længste og er også med i filmen “Ved Kongelunden”, hvor man ser Dirch Passer og Ove Sprogøe gå ud på broen en dejlig sommerdag i 1953.

brobisserne

Frivillige fra Søvang (Brobisserne) hjælper med at sætte broen op til maj og tage den ned igen i oktober. Der er altid brug for nye og flere kræfter. Tilmeld dig på soevangsbadebro@gmail.com. Til november takker vi Brobisserne med en fest for dem og en ledsager.