SANKT HANS

VI FEJRER SANKT HANS AFTEN I SØVANG
TORSDAG DEN 23. JUNI 2022

Programmet (opdateres løbende):
Kl. 20.00 åbner salget af øl/vand på bålpladsen
Kl. 20.30 uddeling af fakler på sportspladsen
Kl. 20.45 fakkeloptoget ankommer til bålpladsen, herefter båltale og sang


PRIVATE TENNISBANER

SPORTSKLUBBEN SØVANG

I 1932 blev Søvang sportsklub stiftet og der blev købt 2 centrale grunde – som nu er vores tennisbaner og klubhus. Klubbens medlemmer kan bruge banerne, få undervisning og deltage i turneringer. Klubben tilbyder også badminton og andre sportstyper. Læs mere HER.

rum til børnene

LEGEPLADSEN

Ved siden af tennisbanerne, har Søvang en dejlig legeplads. Der er sandkasse, gynger, klatretårn, rutsjebaner og meget mere sjov for de helt små og lidt større børn. Der er også en god stor græsplæne til boldspil eller andre sjove lege.

MIDT I NATUREN

VANDET

Bor man i Søvang, bor man i gåaftand til vandet. Vi hører bølgerne på de stille aftener, vi ser og hører dyrelivet og vi bruger vandets mange glæder. Vi har jo vores badebro. Men vi bruger også vandet til kitesurfing, paddle board, undervandsjagt, kajak, båd eller bare gå, cykle eller løbe en tur med den smukkeste udsigt.


Naturpark amager

SKOVEN

På den ene side af Søvang ligger Øresund og på den anden side ligger skoven. I Kongelunden er der mulighed for naturoplevelser, der både rummer blomster, fugleliv og alverdens grønne godbidder som slåen, mirabelle, vilde æbler og til sidst, men bestemt ikke mindst, en trold ved navn Bjarke Cirkelsteen.