FASTELAVN 2023

TAK FOR EN DEJLIG FASTELAVN I SØVANG

125 store og små mødte op til en dejlig dag med kreativ udklædning, fastelavnstønder og hygge. Tak til alle der kom og var med til at gøre arrangementet til en succes. Grundejerforeningen siger også tak til Sølyst for at låne os lokalerne og vi glæder os allerede til næste år.

Sankt Hans i Søvang 2022

Tak til alle der var med til at gøre denne aften helt speciel

En særlig tak til borgmester, Kenneth Gøtterup, for god båltale. En kæmpe tak til Golden Brass Band for skøn musik, til børnehaven Sølyst der har leveret en heks, til alle der har leveret haveaffald og til Poul K. H. Larsen, der har samlet bålet.

PRIVATE TENNISBANER

SPORTSKLUBBEN SØVANG

I 1932 blev Søvang sportsklub stiftet og der blev købt 2 centrale grunde – som nu er vores tennisbaner og klubhus. Klubbens medlemmer kan bruge banerne, få undervisning og deltage i turneringer. Klubben tilbyder også badminton og andre sportstyper. Læs mere HER.

Plads til børnene

LEGEPLADSEN

Ved siden af tennisbanerne, har Søvang en dejlig legeplads. Der er sandkasse, gynger, klatretårn, rutsjebaner og meget mere sjov for de helt små og lidt større børn. Der er også en god stor græsplæne til boldspil eller andre sjove lege.

MIDT I NATUREN

VANDET

Bor man i Søvang, bor man i gåaftand til vandet. Vi hører bølgerne på de stille aftener, vi ser og hører dyrelivet og vi bruger vandets mange glæder. Vi har jo vores badebro. Men vi bruger også vandet til kitesurfing, paddle board, undervandsjagt, kajak, båd eller bare gå, cykle eller løbe en tur med den smukkeste udsigt.


Naturpark amager

SKOVEN

På den ene side af Søvang ligger Øresund og på den anden side ligger skoven. I Kongelunden er der mulighed for naturoplevelser, der både rummer blomster, fugleliv og alverdens grønne godbidder som slåen, mirabelle, vilde æbler og til sidst, men bestemt ikke mindst, en trold ved navn Bjarke Cirkelsteen.